Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zahvalna obitelj

Ispovijest policajaca heroja koji su iz kuće u plamenu spasili ženu: "Kolega je došao do prozora. Vidjeli smo je kako sjedi na podu"

Aktualno Galerija Danijel Štulec Danijel Štulec Foto: DNEVNIK.hr Indira Gorščak Indira Gorščak Foto: DNEVNIK.hr Spašena žena iz goruće kuće - 1 Spašena žena iz goruće kuće - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Spašena žena iz goruće kuće - 2 Galerija 1/4 >>
Iz Karlovca stiže vijest o prometnim policajcima koji su u subotu gasili kuću i spasili iz požara mlađu ženu s invaliditetom.

Inače im je posao zaustavljanje automobila, no jučer su zaustavili požar. Presretač je na D1 u okolici Karlovca uočio da gori kuća.

"Imali smo u vozilu aparat i išli smo gasiti. U jednom trenu je došla neka gospođa i rekla da bi u kući mogla biti mlađa ženska osoba", ispričao je Danijel Štulec.

"Ja sam bila tu za stolom, jela sam kašu. Uzela sam mobitel da tatu nazovem, ali nisam mogla ništa", ispričala je spašena Indira kojoj je cijeli događaj u magli.

Pročitajte i ovo Marija Milanović Večeras u Provjerenom Osobu s teškoćama proglasili nesposobnom za posao spremačice pa na to mjesto zaposlili kćer predsjednika vijeća vrtića

"Kolega Franjo je došao do prozora. Vidjeli smo da osoba sjedi na podu. Podigli smo je i izveli u dvorište", rekao je za Dnevnik Nove TV.

Požar je počeo na instalacijama, a obitelj će štetu teško sanirati jer su u lošoj financijskoj situaciji.

"Uzeli su mi status njegovateljice, imam socijalnu pomoć", kaže Indirina majka Mirjana. Kuću u kojoj obitelj živi dobili su zahvaljujući emisiji Provjereno, a ekipa emisije tu će zasigurno imati još posla.

Pročitajte i ovo Provjereno: Osobe s invaliditetom - 1 PRIČA PROVJERENOG Ponižavajući, sramotan, skandalozan: Novi zakon čekali su 16 godina, a ni njime nisu dobili ravnopravnost

Za sada smo sretni jer je presretač bio brži od tragedije, javlja reporterka Dnevnika Nove TV Barbara Golja.

"Mala je rekla i pas je unutra i policajac se vratio unutra i psa dodao", rekao je otac za kraj.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene