Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavlja se istraga

Muškarac koji je prilikom pljačke kladionice sam sebe upucao vraćen je u zatvor

Ilustracija
Ilustracija Foto: Zeljko Puhovski/Cropix
U požeški zatvor vraćen je privremeno pušteni 43-godišnjak koji je u nedjelju, nakon što se sam ozlijedio pištoljem, zatražio liječničku pomoć u slavonskobrodskoj bolnici, a policija mu je u pretrazi pronašla tri komada streljiva i pola grama kokaina.

U požeški zatvor vraćen je privremeno pušteni 43-godišnjak koji se ozlijedio prilikom pljačke kladionice.  

U brodsko-posavskoj policiji kažu da se muškarac lakše ozlijedio u samoranjavanju u nedjelju oko 16:30 sati. U nastavku istrage policajci su u utorak temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili njegov dom i prostorije koje koristi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije imao vozačku dozvolu Pijan s tri promila skrivio prometnu nesreću, na automobil postavio karton umjesto registracije

Tijekom pretrage pronađena su tri komada pištoljskog streljiva kalibra 6,35 mm i pola grama kokaina pa je prijavljen zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Muškarac je u srijedu po rješenju i naredbi Županijskog suda u Slavonskom Brodu, Stalna služba u Požegi, prepraćen na daljnje izdržavanje zatvorske kazne u Požegu, odakle je bio privremeno pušten.

Pročitajte i ovo rat na Bliskom istoku RATNO LUDILO VELIKA FOTOGALERIJA Ovako danas izgleda sumanutost rata na Bliskom istoku: Posvuda su tijela u vrećama, Gaza je sravnjena sa zemljom

Ovaj slučaj policija još nije zaključila, već nastavlja kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene