Napad, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/Pixsell)
Napad, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/Pixsell) Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Zbog napada na policajce prošlog tjedna u Prihvatnom centru za strance u Obedišću Ježevskom sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je istražni zatvor šestorici albanskih državljana.


Aleksander Ndrejaj, Ervin Lleshaj, Oliver Triepshi, Leli Shkreta, Gilaj Gjergj i Antonio Leshjani u istražnom su zatvoru završili zbog opasnosti od bijega, doznaje se na sudu.

Vezani članci Zatvor u Panami, ilustracija Sukobile se dvije skupine zatvorenika u Panami: U pucnjavi u zatvoru ubijeno najmanje 12 ljudi Napad na ženu, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Osuđenim nasilnicima majke moraju voditi djecu u zatvor: "Slomio mi je dva rebra, pola vilice..."

Do napada je došlo u srijedu oko 8 sati, kada je Ndrejaj tijekom jutarnjeg obilaska soba i buđenja osoba u prihvatilištu najprije opsovao, a potom i fizički nasrnuo na policajce. Ndrejaju se u napadu pridružio Lleshaj te su obojica rukama i nogama počeli udarati policajce, doznaje se na sudu.

Nakon što su se oglušili na naredbe da prestanu s napadom, policajci su svladali otpor i smjestili dvojicu napadača u posebnu sobu.

Pola sata kasnije, za vrijeme posluživanja doručka, uslijedio je novi napad na policajce u kojem su sudjelovali Triepshi, Shkreta, Gjergj i Leshjani. Njih četvorica su istovremeno rukama i nogama napali dvojicu policajaca pa su im u pomoć priskočili drugi policajci koji su svladali otpor napadača i smjestili ih u posebnu sobu.

Tijekom napada trojica policajaca lakše su ozlijeđena. (Hina)