Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne daju da im ulica postane stubište

Primoštenci opet zaustavili bagere, načelnik ih nazvao divljacima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mještani Primoštena i danas su bili u akciji obrane ulice Svetog Jurja koju općina želi pretvoriti u stubište.

Na prosvjedu se jutros okupilo oko 150 građana, uglavnom stanovnika spomenute ulice, koji su tijelima zapriječili prolazak bagerima. Time su još jednom blokirali početak radova, a na mjestu događaja bila je i policija. Mještani Primoštena istu su blokadu napravili i početkom prošlog mjeseca.

Pročitajte i ovo Mirni prosvjed Spasimo Kozjak u Kaštelima - 3 Incijativa "Spasimo Kozjak" Ne žele novi ulaz u grad, na prosvjed pozvali i gradonačelnika: "Razaraju nas i guše" Slika nije dostupna Sporne stepenice u Primoštenu Žestoka interevencija policije zbog stanara koji ne žele radove u ulici

>> Primoštenci zaustavili strojeve na općinskom gradilištu

Građani rekonstrukciju ulice smatraju 'suludom idejom' jer će poremetiti svakodnevno funkcioniranje oko 50 obitelji iz tog dijela Primoštena. Ljute se na načelnika općine Stipu Petrinu jer, kako tvrde, nije s njima dogovorio rekonstrukciju te je bez njihovog znanja ulicu koja je bila prohodna za automobile, odlučio učiniti stepenastom.

Petrina je danas rekao da se od projekta neće odustati i da se radovi nastavljaju. Dodao je da su ovakve reakcije mještana za liječnike specijaliste te da se radi o nekoliko divljaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene