Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sporne stepenice u Primoštenu

Žestoka interevencija policije zbog stanara koji ne žele radove u ulici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz trećeg pokušaja započeli su radovi na izgradnji stepenica u središtu Primoštena, u ulici Svetog Jurja.

Po treći put stanovnici su pokušali spriječiti početak radova, no ovaj put im to nije pošlo za rukom. Policija ih je izvela iz kuća te blokirala područje na kojem počinje gradnja. Zbog onemogućavanja početka radova, na policiju je na prekršajnu obradu doveden 82-godišnji muškarac.

Pročitajte i ovo Muškarac s mačetom Oglasio se gradonačelnik VIDEO Objavljena jeziva snimka užasa u Londonu: U napadu mačetom ubijen 13-godišnjak, ranjeno još nekoliko ljudi U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 4 Pavučnjak Policija traži svjedoke: Osoba smrtno stradala u nesreći u kojoj su sudjelovali auto i motocikl

Tako sada stanovnici ulice Svetog Jurja do vlastitih kuća mogu jedino okolnim putevima, a danas su im i oni nedostupni zbog jakog juga.

Sva tri do četiri mjeseca, koliko će projekt trajati, policija će nadzirati radove.

Projekt rekonstrukcije ulice Sv. Jurja mještani su nazvali 'suludom idejom Općine', te naveli kako će se njime blokirati svakodnevno funkcioniranje oko 50 obitelji iz tog dijela Primoštena.

U toj ulici živi veliki broj starijih i nemoćnih osoba, te  nakon izgradnje stepenica tom ulicom u prijekoj potrebi više neće moći proći niti kola Hitne pomoći, tvrde stanovnici.

Primoštenski načelnik Stipe Petrina kaže kako su tvrdnje mještana posve neutemeljene te kako dolaze od osoba koje već godinama opstruiraju općinsku vlast.

Tvrdi da će se u ulici Sv. Jurja nakon izgradnje stepenica ostaviti i prolaz za automobil te kako su sve o projektu mještani mogli vidjeti tijekom javnog uvida.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene