Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznajete li Blaženku?

Prije 40 godina odselila se u SAD, sad traži svoju najbolju prijateljicu iz Rijeke

Dvije prijateljice (Foto: Reddit, marleysap)
Dvije prijateljice (Foto: Reddit, marleysap) Foto: Reddit, marleysap
Riječanka koja se prije 40 godina odselila u SAD u potrazi je za najboljom prijateljicom Blaženkom.

Blaženka bi sada mogla imati 57 godina. U potragu se uključila i kći Riječanke, koja je na Redditu objavila fotografiju dviju djevojaka, nekadašnjih najboljih prijateljica, i zamolila za pomoć.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Čeka se nalaz Mučili ga i pretukli do smrti, i to bez optužnice? Skandal u Srbiji oko mlađeg brata osumnjičenog za Dankino ubojstvo Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici

"Moja se majka 1979. godine odselila u Ameriku. U Rijeci je ostala njezina najbolja prijateljica. Prošlo je 40 godina otkako su posljednji put razgovarale i moja ju majka sada pokušava pronaći. Nadamo se da ćemo putem interneta doznati nešto više o najboljoj prijateljici moje majke", napisala je na Redditu.

Kako je napisala, njezina je majka u razdoblju od 1977. do 1979. pohađala Pedagošku gimnaziju Vladimir Nazor u Rijeci.

Razmišljali su već i o angažiranju privatnog istražitelja jer su do podataka o Blaženki pokušali doći putem škole, no saznali su da je arhiva velikim dijelom nestala.

Inače, Blaženka je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, a živjela je u Rijeci. Majka i kći razmišljaju da se Blaženka možda i vratila u BiH.

Na Redditu još piše kako su pretraživali Facebook i druge društvene mreže, ali nisu uspjeli naći ništa što bi im dalo bilo kakav trag o Blaženki, čijeg se prezimena ne sjećaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene