Ispred Županijskog suda u Zagrebu nakon izricanja presude Davidu Komšiću dogodio se incident. Naime, jedan njegov prijatelj provocirao je oca i strica ubijene Kristine Krupljan. Njezin stric u jednom je trenutku izgubio živce, a intervenirao je i policajac.

Galerija


Nakon što je Davidu Komšiću izrečena nepravomoćna presuda od 30 godina zatvora za brutalno ubojstvo bivše djevojke Kristine Krupljan, ispred suda dogodio se fizički obračun, a da nije bilo policajca mogla se dogoditi još jedna tragedija.

Vezani članci David Komšić (Foto: Pixsell) Nastavljeno suđenje Komšiću i prijateljima: Sutkinja ga opomenula zbog smijuljenja i pričanja, a on joj bahato odbrusio David Komšić (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) David Komšić ponovno na optuženičkoj klupi – zbog otmice Kristine Krupljan uoči njezina ubojstva

Naime, jedan od dvojice prijatelja Davida Komšića koji su došli ispred suda dobacivao je stricu i ocu ubijene Kristine Krupljan koji su zajedno s bakom i majkom došli dati izjavu novinarima. U jednom trenutku Kristinin stric je izgubio živce pa je potrčao za Davidovim prijateljem, a razdvajati ih je morao policajac.

Baka pokojne Kristine je vrištala, dok majci nije bilo jasno što se dogodilo.

"Gasite kamere pa ćemo se obračunati jedan na jedan, majku vam vašu!", vikao je drugi Davidov prijatelj koji je čekao sa strane.

Mladići su se udaljili biciklima.