Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastanak na Pantovčaku

Premijer Orešković razgovarao s predsjednicom Grabar Kitarović

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završio je sastanak premijera Tihomira Oreškovića i predsjednice Kolinde Grabar Kitarović na Pantovčaku. O čemu su razgovarali, nije poznato.

Premijer Tihomir Orešković se na Pantovčaku zadržao skoro sat vremena i razgovarao s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović. Tema njihovog razgovora nije poznata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 125 ruku za opoziv PALA VLADA U Saboru izglasano nepovjerenje Tihomiru Oreškoviću! Slika nije dostupna Reporteri na terenu 'Nemojte biti šokirani ako vidite zastupnike koji se kunu da su za raspuštanje, a sutra se pridruže HDZ-u'

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u petak poslije podne primila je, na njegov zahtjev na Pantovčaku, predsjednika Vlade Tihomira Oreškovića.

Ured predsjednice Republike potvrdio da je premijer Orešković zatražio sastanak s predsjednicom države Graban Kitarović, a sastanak je održan u 17 sati.

Banske dvore Orešković je napustio nešto prije toga, neposredno nakon završetka konferencije za novinare na kojoj je rekao kako

Gotov sastanak predsjednice @KolindaGK i premijera #Oreškovića na Pantovčaku @dnevnikhr @novahr pic.twitter.com/NWf2m0ktbE

— Ivana Pezo Moskaljov (@Pezoleta) June 10, 2016 " target="_blank">neće prihvatiti poziv predsjednika HDZ-a i prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka da da ostavku, jer bi, kaže, time priznao svoju krivnju. Orešković je također rekao da će se radi svoje časti pojaviti u Hrvatskom saboru i pred zastupnicima se braniti od, kako tvrdi, lažnih optužbi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene