Obavijesti Video Pretražite Navigacija
istraga još nekoliko tjedana

Odvjetnik o uhićenim Boysima u Grčkoj: "Obratit ćemo se sudu kad budemo sigurni da neke možemo izvući van"

Aktualno Galerija Athanasios Kaymenakis, odvjetnik hrvatskih navijača u Grčkoj Athanasios Kaymenakis, odvjetnik hrvatskih navijača u Grčkoj Foto: DNEVNIK.hr Navijački neredi u Grčkoj, ilustracija - 2 Navijački neredi u Grčkoj, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Navijački neredi u Grčkoj, ilustracija - 3 Navijački neredi u Grčkoj, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Navijački neredi u Grčkoj, ilustracija - 1 Navijački neredi u Grčkoj, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Andrej Plenković, predsjednik Vlade Galerija 1/5 >>
Istraga oko Dinamovih navijača uhićenih u Grčkoj trajat će još nekoliko tjedana, no kako premijer Plenković, a i odvjetnik navijača tvrdi oni su na sigurnom te su dobrog duha.

Istraga oko hrvatskih državljana uhićenih u Grčkoj trajat će najmanje još nekoliko tjedana, otkrio je premijer Andrej Plenković.

  Pročitajte i ovo Vojni dron "uvlači se u sukob" Rusija tvrdi da Ukrajina koristi australske dronove za napade na njezin teritorij

Ponovio je kako je od grčkih vlasti zatražio pošteno i brzo suđenje, te mogućnost njegova nastavka u Hrvatskoj za nekaznena djela. Istodobno, grčki odvjetnik koji brani 96 hrvatskih državljana kaže - svi su sigurni, diskriminacije u zatvorima nema i dobrog su duha.

"Obratit ćemo se najprije sucu, to trebate znati - ali tek kad budemo imali čvrste temelje za to i kad budemo sigurni da neke ljude možemo izvući van. Nećemo ništa raditi samo kako bismo nešto radili. Napravit ćemo sve što moramo, kad budemo sigurni da ćemo to uspjeti", poručio je Athanasios Kaimenakis, odvjetnik navijača.

  Pročitajte i ovo Ilustracija Preventivni pregled Policija u zadnji tren otkrila neispravan autobus: Trebao je prevoziti djecu u školu

"Mi bismo jamčili kao država državi, a to znači ako država Hrvatska jamči državi Grčkoj, onda će oni nama kao partnerskoj zemlji unutar EU-a vjerovati. To znači to. Odnosi među državama su sjajni, moji odnosi s kolegom Mitsotakisom su izvanredni", istaknuo je Plenković. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene