Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javnost doznala od mađarske vlade

Premijer Plenković o neformalnom susretu s Viktorom Orbanom: "Ništa nije zatajeno"

Premijer Plenković s mađarskim premijerom Orbanom našao se u Opatiji (Foto: Dnevnik.hr)
Premijer Plenković s mađarskim premijerom Orbanom našao se u Opatiji (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Premijer Plenković s mađarskim premijerom Orbanom našao se u Opatiji (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Premijer Plenković rekao je kako se s mađarskim premijerom Orbanom našao nakratko u Opatiji. Razgovarali su, tvrdi, o bilateralnim pitanjima i europskim temama. O susretu dvojice premijera hrvatska javnost doznala je od mađarske Vlade.

Premijer Andrej Plenković uvjerava kako ništa o susretu dvojice premijera nije zatajeno. Riječ je, kaže, tek o neformalnoj kavi.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Govor na izbornom saboru Premijer pozvao branitelje da budu glas razuma: "Bez njih ne bi bilo ni hrvatske slobode ni demokracije" Bez konkretnih rješenja za Uljanik (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Zabrinutost nakon susreta s premijerom Atmosfera u Uljaniku je napeta: ''Ljudi su jednostavno ogorčeni''

"Premijer mađarski je bio u kratkom prolazu kroz Opatiju. Mi smo se dogovorili da popijemo jednu kavu, to je bila neformalna kava. Razgovarali smo o svim bilateralnim pitanjima, europskim temama, pitanje izručenja i prije svega pitanje pravosuđa. Tu, naravno, da ja i cijela Vlada i sve hrvatske institucije čvrsto zastupamo načela pravne države i hrvatskih nacionalnih interesa", rekao je premijer o susretu s mađarskim premijerom Viktorom Orbanom.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene