Nastavlja se sukob premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića, koji se zahuktao još prošle godine. Smiješno nije javnosti, koja danima ovo mora slušati.


Sukob predsjednika države i premijera i u srijedu se nastavio. Premijer Andrej Plenković je u Rijeci ponovio kako je Zlata Đurđević prekršila zakon jer je kandidatkinja u nezakonitoj proceduri.

Vezani članci Zoran Milanović Milanović o cijepljenju: "Ljudi vide da nam nisu narasli rogovi." O stanju u Vinogradskoj: "Plenković je to mogao riješiti jednim telefonskim pozivom" Andrej Plenković - 1 Plenković o susretu na Pantovčaku: "Jedina tema bila je nabava aviona. Zajedničko polaganje vijenaca? Ne moramo više o tome divaniti"

Zoran Milanović odgovorio mu je na Facebooku. A njemu je Andrej Plenković odgovorio u Puli, a zatim Milanović - opet na Facebooku.

Ekipa Dnevnika Nove TV izvukla je, izvan konteksta, neke od njihovih uvreda koje su uputili jedno drugome. 

Tu su se našle uvrede poput: "plameni jazavac", "54-godišnji šmrkavac", "herojski zec", "piroman", "iskompleksirani", "ljubomorni", "loš, nerazuman, neracionalan", "zbrisao je ko zadnja vjeverica", "onaj koji nema posla i s jarićima nešto radi"...

Cijelu kronologiju sukoba premijera Plenkovića i predsjednika Milanovića pogledajte u prilogu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr