Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna

Ministrov poljubac, opasni Ciaran i sve glasnije nasilje na Bliskom istoku: Najvažnije događaje donosi Ivana Petrović

Pregled najvažnijih događaja koji su se dogodili u posljednjih sedam dana donosi reporterka i urednica vanjske politike Dnevnika Nove TV Ivana Petrović.

Oluja Ciaran u tjednu za nama protrčala je Europom, a dramatično je bilo i u Hrvatskoj. 

Rat Izraela i Hamasa bukti sve jače i jače iz dana u dan. Sramežljivo se objavljuju i sve učestaliji antisemitski ispadi u Europi, a Hrvatska je glasala protiv UN-ove rezolucije.

Pročitajte i ovo Screenshot Oluja poharala Srbiju VIDEO Zastrašujući video: Vjetar odnio krov s kuće i rušio stupove - "Ne izlazite i ne puštajte djecu van"

Cijeli kaos u Europi ne brine predsjednicu Europske komisije Ursulu von der Leyen, ona posjećuje nasmiješena uzavrele zemlje zapadnog Balkana i Ukrajinu. 

Petoricu vojnih obavještajaca disciplinski sud VSOA-e je kaznio tek simbolično s tromjesečnom opomenom, s 10 posto od plaće i da ne mogu napredovati. 

Pročitajte i ovo Donald Trump Godinu dana prije izbora Trump ipak popularniji? Anketa ne ide u prilog njegovu protivniku: "Prestar je da bude uspješan predsjednik"

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman je na sastanku u Berlinu pri zajedničkom fotografiranju navalio ljubiti njemačku ministricu Annalenu Baerbock.

Detaljan regled najvažnijih događaja u tjednu za nama pogledajte u prilogu reporterke i urednice vanjske politike Dnevnika Nove TV Ivane Petrović.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene