Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna

''Vili Beroš tjedan je proveo na cjepnoj turneji, ali nije vidio problem u vlastitom dvorištu''

U pregledu tjedna reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov podsjeća na najvažnije događaje u tjednu iza nas.

Naš, a svjetski! Baš nitko se proteklog tjedna nije osjećao kao Mate Rimac! Udružio je snage s Bugattijem, a Hrvatsku učinio poslovnim sjedištem tog automobilskog brenda.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Ivana Petrović Najvažnija zbivanja Ivana Petrović donosi pregled ključnih događaja proteklog tjedna Pregled tjedna - Barbara Golja Tjedni pregled Barbare Golja Novi državni odvjetnik, prvi Putinov intervju i obvezni vojni rok događaji su koji su obilježili tjedan

''Ja sam htio dokazati i pokazati da je to moguće raditi ovdje i sve sam radio da to ostane ovdje. Nikad nisam bio negativan oko Hrvatske, ali naša realnost je bila takva da je bilo teško opstati tu", rekao je Rimac. Nije do kraja razuvjerio skeptike, pa su i u ovom poslu tražili mane. Ali vizionar iz garaže, koji računa i na europski novac, impresionirao je šeficu Europske komisije!

Još da je premijeru natjerati ljude da se cijepe! Visoke temperature podigle su i najave: koliko COVID potvrda – toliko COVID potpora radnicima. Potvrda ili brzi test uvjet su i za ulazak u Ministarstvo zdravstva. Vili Beroš na cjepnoj je turneji obilazio Hrvatsku, ali nije vidio problem u vlastitom dvorištu. I uvjerio suradnike da pruže ruku. "Ispod 35 posto, što je za mene poražavajuće'', kazao je. Poražavajuće ili ne, ali ne zna se broj necijepljenih u javnom sektoru.

Detaljan pregled tjedna pogledajte u videu. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene