Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov

Prošao je i još jedan tjedan igre mačke i miša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na događaje po kojima će biti upamćen tjedan iza nas podsjeća Ivana Pezo Moskaljov.

HDZ-ova većina preglasala je oporbu pa saborski istražitelji neće vidjeti Dalić, Marića, Ramljaka niti Plenkovića, ali ni njegova savjetnika Vladimira Šeksa, protiv kojeg je zagrmio Mostov politički tajnik – prozivajući ga za prikrivanje malverzacija u koncernu još '90-ih.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) TJEDNI PREGLED IVANE PEZO MOSKALJOV Odlazak Akija, Milanović i vojska, opoziv i trula jaja: "Bit će ovo godina debelih minusa" Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) Pregled tjedna ''USKOK i DORH, čini se, jedva uspijevaju pratiti 'plesne korake' u istragama koje vode''

S druge strane, bivši ministar Božidar Kalmeta i njegovi suradnici na udaru su svjedoka pokajnika u aferi Remorker. Josip Sapunar odao ih je na sudu i sve ih povezao s izvlačenjem oko 20 milijuna kuna iz tvrtki koje su radile za HAC. Tvrdi, sve je išlo putem Kalmetina državnog tajnika.

U susjednoj državi policija je imala problema s kradljivcem jednog primjerka Daytonskog sporazuma. Dokument je pronađen jer ga je preprodavač pokušao prodati na crnom tržištu nudio za 50 tisuća eura. Za one koji se brinu, hrvatski je primjerak na sigurnom.

Što se još dogodilo u tjednu iza nas, pogledajte u priloženom videu.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene