Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov

Već je sada jasno: Na izbornoj pozornici pjevat će se više nego do sada

Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr)
Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Grla se nisu štedjela. Ali sve je nadglasala predsjednica. Kampanja još nije počela, a već je sada jasno: na izbornoj pozornici pjevat će se više nego do sada.

Za kninskim nastupom Kolinde Grabar-Kitarović i prisjećanjem na Oluju još se vuku politički repovi. Za jedne emotivan. Za druge neprimjeren govor. Njezin prethodnik ne bira riječi.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Ivana Petrović Najvažnija zbivanja Ivana Petrović donosi pregled ključnih događaja proteklog tjedna Pregled tjedna - Barbara Golja Tjedni pregled Barbare Golja Novi državni odvjetnik, prvi Putinov intervju i obvezni vojni rok događaji su koji su obilježili tjedan

Put za novi mandat trasirala je na kninskoj tvrđavi. Govorila da neće, pa proslavu ipak iskoristila i tako
demantirala samu sebe.

U Kninu je prelomio u HDZ-u "otpisani" Tomislav Karamarko. Opet želi preuzeti stranku. Ali samo jedan će pogoditi "u sridu". Politička elita rastrčala se i na sinjskoj Alci. Već tradicionalno, punte ne zbrajaju samo alkari. Snaga se odmjerava i uz trkalište.

Ostao je bez pozornice u nekoliko HDZ - ovih utvrda. Čak i u rodnom Imotskom, nije dobrodošao.
Neki tvrde: koncert im je bio preskup. Drugi posve otvoreno priznaju, političarima do sada nisu plaćali nastupe, pa neće ni Škori.

Vruće političko ljeto u Italiji i tu još usred Ferragosta. Potresa ih kriza koalicijske vlasti. Jedan od dvojice zamjenika premijera više ne želi surađivati, poziva na izvanredne izbore. Trzavice s dosadašnjim partnerima, a sada suparnicima upropastile su mu ne samo rođendan,
već i godinu. A ostavku - ne da!

A kod kuće - kao u nekoj hollywoodskoj komediji, samo nije bilo nimalo smiješno – razoružalo tjelohranitelje koji, zbog prijetnji, danonoćno paze na bivšeg glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana, pa i na ljetovanju. Dečki otišli do trgovine, a u apartmanu ostavili službeno oružje, ali i dokumente. Cvitanovo je osiguranje suspendirano.

U tjednu za nama zapjenila se Neretva! Momci i djevojke ukrstili su svoja vesla na još jednom maratonu lađa. I svojim gostima ponudili istinski adrenalin, ali i atrakciju za koju žive cijelu godinu. Da ih nema, valjalo bi ih izmisliti.

Cijeli pregled tjedna možete pogledati u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene