Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna Ivane Petrović

"Anita Nosić se fino raspištoljila. Zaigrala se ona, ali netko joj je to i omogućio. Ziher netko od velikih domoljuba"

U zagrebačkoj Gradskoj skupštini vidjeli smo cirkus, a na početku kampanje za unutarstranačke izbore u HDZ-u bezidejnost. Ali hit tjedna je definitivno mlada HDZ-ova načelnica općine Lovreć.

Neki dan smo u zagrebačkoj Gradskoj skupštini vidjeli pravi cirkus. Da nije ozbiljno bilo bi zabavno. Oko Bandićevog GUP-a, rekao bi narod, vijećnici skupa s njim kao mačke u veljači.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći" Ivan Penava i Andrej Plenković Salve uvreda VIDEO Pogledajte kako su se donedavno častili Plenković i DP, a sad dogovaraju koaliciju: "To su kvarni ljudi, zli! S njima nećemo imati posla"

Doktor Prgomet je eto zaboravio da su mikrofoni još uvijek uključeni, ali u biti je rekao istinu .Svima je već pun kufer Bandićevih i HDZ-ovih igranki s GUP-om. Pa je HDZ na postojeći plan udario 15 amandmana. I sad sve treba iz početka. Bandić je uzvratio sa 71 amandmanom.

HDZ će prihvatiti samo one koji su već prosši javnu raspravu. Neće one koji nisu i kojima se livade pretvaraju u stambena gradilišta. Ovo zadnje je Bandiću kao ljuta trava na ljutu ranu, kao udar tsunamija, pa predlaže da svi sve povuku. Glasovanje je sutra.

U međuvremenu nas je Financial Times informirao na koji način je šefica naše EU misije u svojstvu predsjedavajuće pozdravila Britance na oproštajki za brexit. Izjavila je hvala vam, doviđenja, dobro da smo vas se riješili, a njezin kolega Barrow odmah o tome požurio izvjestiti medije.

Jer riječ je o frazi koja se u diplomaciji treba izbjegavati. Premijer i ministar brane stalnu predstavnicu, jer ona je profesor doktor i Englezi nisu shvatili da se šali.

Omg, ako Englezi sa svojim glasovitim humorom i najboljom školom satire na svijetu ne razumiju profesoricu doktoricu Andraši onda ni more nije slano. Velika koalicija HDZ-a i SDP-a nakon parlamentarnih izbora najčešća je babaroga kojom HDZ-ovci desniji od centra straše svoje birače.

Bezidejnost, bio bi najkraći opis onoga što smo barem do sada vidjeli u netom započetoj kampanji HDZ-ovaca za unutarstranačke izbore u ožujku. Dobro da se ne održavaju u varljivoj veljači. Alternativa Plenkovićevoj struji nikako da se makne od Istanbulske konvencije.To je početak i kraj. A svi skupa nikako da se odmaknu od toga tko je više na Tuđmanovom putu.

Ali hit tjedna je definitivno je mlada HDZ-ova načelnica općine Lovreć. Anita Nosić se fino raspištoljila. Živi u obiteljskoj vili u Lovreću, otac joj je općinski vijećnik, a prijavljena je u Zagrebu i to zbog stana kojeg je kupila subvencijom APN-a.

Zaigrala se ona, ali netko joj je to i omogućio. Ziher netko od velikih domoljuba. Sad je ostala bez mandata, bez tog stana i bez para od subvencije.

Stranka s njom još nije raščistila, dobila je prijavu Povjerenstva a pozabavit će se s njom i DORH. Još je samo nije posjetio Dario Juričan.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene