Tjedan iza nas bio je jedan od najtežih za redakciju. Napustio nas je naš kolega i prijatelj Mislav Bago. Pregled tjedna donosi reporterka Dnevnika Nove TV Barbara Golja.

Galerija Mislav Bago Pregled tjedna: Barbara Golja Mislav Bago +2 Mislav Bago, prijatelji i kolege

Novinarka Maja Sever za Mislava Bagu kaže: "Ovo je veliki gubitak za sve nas, izgubili smo jednog dragog poštenog čovjeka."

Vezani članci Komemoracija za Mislava Bagu VELIKA FOTOGALERIJA "Bio je novinarčina s velikim N": Od Bage se oprostili obitelj, prijatelji, kolege, političari... Komemoracija za Mislava Bagu Komemoracija za Mislava Bagu: "Užasna je bol i tuga ovdje stajati, srce me boli od tuge za tobom, moj Bagić"

"Nadam se da će buduće generacije novinara učiti iz njegovih radova", izjavila je direktorica Informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum.

"Dugo dugo vremena će proći da se pojavi čovjek poput njega, nas trojica smo ga prije mjesec dana nagovarali da napiše knjigu, Mislave napiši knjigu, to bi bio najveći bestseller", kazao je šef HND-a Hrvoje Zovko. 

Mislav Bago Zbogom, Mimi. Otišao je naš Mislav Bago, institucija hrvatskog novinarstva

Mislav Bago - 4 U 30 godina Mislav Bago odradio je posla za tri radna vijeka: "Tvoja redakcija čut će te i dalje"

Josipa Lisac je rekla: "Mislav Bago, sa identitetom, unikat, dovoljno je samo reći ime i prezime i sve se zna."

"Svi smo bili tu nalijepljeni na ekran i gledali i slušali što će opet pametno, beskrajno pametno reći", kaže Tereza Kesovija.

Mislav je govorio pretprošle nedjelje kad je umro naš bivši urednik Antun Masle:

"Mirnoća me fascinirala, mi živimo u 6. brzini, a on se tako flegmatično ponašao, bio je jedinstven, bio je pripadnik te stare škole novinarstva, škole novinarstva koja treba postojati u ovoj zemlji i koja se polako gubi. Sve se svelo na Instagram i Faceboook novinarstvo, to meni nije normalno više."

Imat ćemo na umu da pratiš i dalje. I dat ćemo sve od sebe za ljudsko novinarstvo kakvo si želio. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju