Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije funkcionirala već dugo

Sada je i službeno: Predsjedništvo SDP-a raspustilo mjesne organizacije zagrebačkog ogranka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjedništvo SDP-a u četvrtak je na sjednici raspustilo zagrebački ogranak stranke.

Predsjedništvo SDP-a u četvrtak poslijepodne je održalo sjednicu na kojoj su raspravljali o aktualnoj političkoj situaciji i nadolazećim lokalnim izborima.

Pročitajte i ovo Tonino Picula SDP-ova eurouzdanica Picula ne skriva nezadovoljstvo: ''SDP se previše izložio i preuzeo sav rizik Milanovićevih političkih ambicija'' Mišel Jakšić, saborski zastupnik Za Dnevnik Nove TV Mišel Jakšić otkrio tko će biti nositelji lista SDP-a: "Imamo jedan sjajan spoj. Ima nezadovoljnih, ali su u manjini"

U skladu s odlukama s prethodne sjednice, raspustili su mjesne organizacije s područja gradske organizacije SDP-a Grada Zagreba.

''Kao što je predsjednik SDP-a Peđa Grbin više puta naveo, gradska organizacija SDP-a u Zagrebu ne funkcionira već neko vrijeme, prožeta je sukobima i klijentelizmom, zbog čega je bilo potrebno provesti odlučne promjene nužne za jačanje organizacije i vraćanje povjerenja građana, kako bi na izbore izašli čista obraza i otvorena srca i omogućili pozitivne promjene koje su Zagrebu nužno potrebne'', priopćili su iz SDP-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene