Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POSLJEDNJE ZBOGOM

"Bio je institucija hrvatskog novinarstva i sinonim za iskrenost. Nedostajat će nam": Emotivan oproštaj predsjednika Uprave Nove TV od Mislava Bage

Ekipa Dnevnika Nove TV i u subotu zahvaljuje na svim izrazima sućuti koji neprestano stižu, kao i na lijepim riječima za Mislava Bagu.

"Mislav je bio institucija hrvatskog novinarstva, bio je jedan od zaštitnih lica Nove TV. Bio je prije svega sinonim za iskrenost, pravdu, pravednost, transparentnost i rekao bih prije svega da je bio izvrstan suradnik i voljeni kolega u redakciji informativnog programa Nove TV", istaknuo je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić opraštajući se od Mislava Bage. 

Pročitajte i ovo Dino Goleš i Mislav Bago OBJAVA DINE GOLEŠA Voditelj koji je morao pročitati vijest o Baginoj smrti: "I po kiši i po snijegu radije bih ti odradio milijun lajvova..."

Pročitajte i ovo Mislav Bago - 3 Odlazak legende Poznat datum komemoracije i posljednjeg ispraćaja Mislava Bage

"Falit će nam Mislav. Falit će nam njegovo britko seciranje društvenopolitičkih zbivanja, falit će nam njegovi intervjui, falit će nam prekidanje njegovih sugovornika i falit će nam da pomaže novim generacijama naših novinara kojima je uvijek bio na ispomoći i podrška. Ovom prilikom želim se zahvalit svima koji su nam izrazili sućut i daju nam podršku u ovim tužnim trenucima za Novu TV", dodao je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene