Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON UVREDA

Jandroković najavio tužbu protiv Davora Bernardića: "Ne želim se valjati po blatu s frustriranim ljudima"

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković najavio je tužbu protiv šefa SDP-a.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u nedjelju je održao konferenciju za novinare na kojoj je u više navrata Jandrokovića nazvao rektalnim alpinistom, a nije propustio ni uvrede na račun novinara. Gordan Jandroković tužit će Davora Bernardića zbog zaštite časti i ugleda. 

Pročitajte i ovo Predsjednik Sabora Gordan Jandroković Izlazi na izbore Jandroković otkrio tko će biti predsjednik ako Milanović podnese ostavku: Tvrdi da on neće Gordan Jandroković ON ZNA KAKO POLITIČKI PREŽIVJETI Tko je Gordan Jandroković? Stajao je uz bok svim predsjednicima HDZ-a, a Milanoviću je odgovorio fotografijom u kupaćima

"Ne želim se spuštati na razinu primitivnih uvreda i valjati se po blatu s frustriranim ljudima. Osobito ne želim komentirati takav očajnički pokušaj prikrivanja vlastite nesposobnosti i neznanja predsjednika SDP-a. Moja časna funkcija i kućni odgoj mi to ne dopuštaju", poručio je predsjednik Sabora. 

Podsjetimo, Bernardić je rekao: "Ako se Plenković skriva iza svog rektalnog alpinista, gospodina Jandrokovića, ako tri dana ne govori i nije dao odgovor na to što on misli o pozdravu Za dom spremni, vidite i sami da ministar vanjskih poslova, Grlić Radman, o tome nema komentara, ako se Plenković skriva iza Njonje i raznoraznih Njonja, pa dopustite mi da se mi u SDP-u ne skrivamo. Dosta je torture!

Hrvatska ne smije biti taoc pozdrava Za dom spremni i neodlučnog premijera koji se skriva iza Njonje i raznoraznih Njonja", izjavio je Bernardić. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene