Predsjednik Sabora Gordan Jandroković najavio je tužbu protiv šefa SDP-a.


Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u nedjelju je održao konferenciju za novinare na kojoj je u više navrata Jandrokovića nazvao rektalnim alpinistom, a nije propustio ni uvrede na račun novinara. Gordan Jandroković tužit će Davora Bernardića zbog zaštite časti i ugleda. 

Vezani članci Davor Bernardić (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Nastavlja se rat platnim listama, Bernardić objavio svoju i opleo po Jandrokoviću, stigao odgovor predsjednika Sabora: "On zbraja kruške i jabuke" Jandroković i Bernardić (Foto: Dnevnik.hr) Jandroković otkrio kolika mu je plaća: ''Umjesto da se pokrije po ušima, Bernardić laže i insinuira''

"Ne želim se spuštati na razinu primitivnih uvreda i valjati se po blatu s frustriranim ljudima. Osobito ne želim komentirati takav očajnički pokušaj prikrivanja vlastite nesposobnosti i neznanja predsjednika SDP-a. Moja časna funkcija i kućni odgoj mi to ne dopuštaju", poručio je predsjednik Sabora. 

Podsjetimo, Bernardić je rekao: "Ako se Plenković skriva iza svog rektalnog alpinista, gospodina Jandrokovića, ako tri dana ne govori i nije dao odgovor na to što on misli o pozdravu Za dom spremni, vidite i sami da ministar vanjskih poslova, Grlić Radman, o tome nema komentara, ako se Plenković skriva iza Njonje i raznoraznih Njonja, pa dopustite mi da se mi u SDP-u ne skrivamo. Dosta je torture!

Hrvatska ne smije biti taoc pozdrava Za dom spremni i neodlučnog premijera koji se skriva iza Njonje i raznoraznih Njonja", izjavio je Bernardić.