Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uživo od 21 sat na Novoj TV i Dnevnik.hr

FOTO Uoči najvažnije debate - Kandidati stigli na Novu TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U najvažnijoj debati uoči predsjedničkih izbora kandidati će se sučeliti u studiju Nove TV – sučeljavanje će voditi Mislav Bago.

Tim informativnog programa Nove TV za ponedjeljak, 22.12., priprema sučeljavanje predsjedničkih kandidata. U programu uživo sučelit će se Ivo Josipović, Kolinda Grabar Kitarović, Milan Kujundžić i Ivan Vilibor Sinčić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najneizvjesniji predsjednički izbori Burna rasprava - Grabar Kitarović: Ja ne znam lagati; Josipović: Ja sebe ne smatram lašcem Slika nije dostupna Na Novoj TV Pratite sučeljavanje u utrci za Pantovčak

Kandidati će odgovarati na pitanja Mislava Bage, koji iza sebe ima 20-godišnju karijeru političkog reportera i komentatora, kao i bogato iskustvo u sučeljavanjima i intervjuima. 'Želim da kandidati večeras konkretno odgovore na pitanja koja se odnose na predsjedničke ovlasti. Želimo doznati kako bi se u ponašali u raznim situacijama koje spadaju unutar predsjedničkih ovlasti. Iz tih stavova može se vidjeti što zastupa koji kandidat', poručio je Bago.

A i kandidati su spremni za večerašnje sučeljavanje. Ivo Josipović spreman je na napade protukandidata. 'Što se mene tiče neću, što bi se reklo, ići s prljavštinama ili napadima, ali ću se, naravno, znati obraniti!', poručio je aktualni predsjednik.

Najvažnija debata predsjedničke utrke - Bago: 'Želim da kandidati konkretno odgovore na pitanja'

Kolinda Grabar Kitarović nada se raspravi potkrijepljenoj kvalitetnim argumentima. 'Spremna sam na sve, ali se nadam argumentiranoj raspravi, a ne tko će ispasti veći frajer ili veća faca u našim političkim prepucavanjima', rekla je Grabar Kitarović.

Najmlađi kandidat Ivan Sinčić kaže kako se ne boji ničega vezanog uz večerašnje sučeljavanje. 'Ne bojim se niti pitanja gospodina Bage, niti onoga što bi drugi kandidati mogli uzeti kao argumente protiv mene', kaže Sinčić.

I Milan Kujundžić spreman je za večeras. 'Spreman sam za sučeljavanje, nisam nervozan. Cijeli dan sam operirao, sad imam neke sastanke i neodgodive obveze, ali sve što me želite pitati imat ćete priliku večeras – spreman sam!', poručio je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene