Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba za vlast

Predsjednica već sutra započinje konzultacije s političkim strankama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sabor je izglasao nepovjerenje Tihomiru Oreškoviću,a predsjednica Kolinda Grabar Kitarović već sutra započinje konzultacije s političkim strankama oko novog mandatara.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović bi sutra, u petak, trebala započeti s konzultacijama s političkim strankama i saborskim zastupnicima oko mogućeg novog mandatara za sastav buduće Vlade. Konzultacije bi trebale početi već u 9h ujutro, nakon što je danas u Saboru izglasano nepovjerenje Tihomiru Oreškoviću.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Koji je razlog? Šef SOA-e i danas bio u Uredu predsjednice Slika nije dostupna Grabar Kitarović PREDSJEDNICA O KRIZI 'Ne trebamo brza rješenja'

To je u skladu s najavama da predsjednica u ovoj političkoj drami i krizi nema namjeru gubiti vrijeme što se tiče njezinih ustavnih ovlasti. Podsjetimo, predsjednica Grabar Kitarović još je u utorak poručila novinarima kako neće gubiti vrijeme tijekom konzultacija oko nove vlade. 'Ono što vam mogu reći jest da ću osobno postupati u potpunosti u skladu sa svojim ustavnim ovlastima i neću gubiti niti jedan trenutak, neću gubiti vrijeme", poručila je u utorak Grabar Kitarović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene