Donosimo vam novi, redizajnirani DNEVNIK.hr.


Proljeće je iza ugla, dani su sve dulji i sunčaniji - idealno vrijeme da vam predstavimo novi, redizajnirani DNEVNIK.hr. Promjene koje donosimo velike su i hrabre, baš kakve promjene nabolje i trebaju biti. Novi DNEVNIK.hr pregledniji je i ugodniji za korištenje, kako na desktopu, tako i na smartphoneima i tabletima.

Vezani članci Momčilo Otašević (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Miljenik žena iskreno o najvažnijoj stvari koja mu se dogodila: "Doza ljubavi skoči na 16 tisuća okretaja" Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Znamo što se krije iza drastične promjene imidža Ecije Ojdanić: "Moj muž svake godine ima novu ženu"

Sadržaj za nas i dalje ostaje kralj, no ovog smo puta željeli da kralj odjene još bolje ruho. Željeli smo da se u 2017. nastavite informirati, educirati, zabavljati i opuštati uz još bolji DNEVNIK.hr. Da vam bude još ugodnije pratiti najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta, da prijenosi uživo i videa koje gledate budu vrhunske kvalitete, a pričama koje istražujemo da nastavimo mijenjati društvo nabolje.

DNEVNIK.hr kao jedan od najčitanijih news portala u Hrvatskoj jedinstven je i zbog svoje sinergije s najgledanijim informativnim programom u zemlji – Dnevnikom Nove TV ali i istraživačkom emisijom PROVJERENO. Spoj najgledanije televizije i jednog od najposjećenijih web portala te sadržaj koji ne podcjenjuje vašu inteligenciju već vas informira, educira i zabavlja, ali i pomoću vaših dojava istražuje probleme u društvu - pobjednička je kombinacija na našem medijskom tržištu.

A iza pobjedničke kombinacije portala DNEVNIK.hr stoje Dina, Daniela, Branimir, Maja, Ivana, Nevenka, Saša, Dubravka, Davor, Sonja, Anamarija, Goran K., Goran V. i Gabrijela. Tu su kolege iz redakcije GOL.hr: Ivan, Neven, Ivica, Vid i Marko, kolege iz Showbuzza: Dorijan, Barbara, Lea i Mia, naš Content tim: Maja, Tibor i Mila. Ponosni smo i na najčitaniji ženski lifestyle u Hrvatskoj – Zadovoljna.hr, te na kolege s portala Punkufer.hr i Zimo.hr.

Nadamo se da ćete uz novi DNEVNIK.hr uživati baš kao što mi uživamo u njegovom stvaranju. I kao što to biva sa svim promjenama nabolje, ovo je tek početak.

Hvala vam što ste uz nas!