Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Požari na području Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar na području Podbablje-Šeminovac (u brdu) kod Imotskog zahvatio je 15 ha borove šume, a gasi ga 50 vatrogasaca iz Divulja, Imotskog, Lovreća, Zagvozda i sezonski gasitelji sa 13 vozila.

Pri gašenju lakše je ozlijeđen jedan vatrogasac, izvijestilo je Vatrogasno operativno središte Divulje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gorjelo raslinje i borova šuma Lokalizirana dva požara u Splitsko-dalmatinskoj županiji Slika nije dostupna Nova TV na novim kanalima Novi kanali u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Tijekom dana požar su gasila i 2 kanadera, 2 air tractora i 2 helikoptera, a na požarištu je ostao jedan kanader.

U tijeku je i gašenje požara na području Trolokve-Kesići, također u Splitsko-dalmatinskoj županiji, dojavljenog poslije 13 sati. Požar gasi 20 vatrogasaca sa 5 vozila uz pomoć kanadera i helikoptera.

U 14,46 sati Vatrogasno operativno središte u Divuljama dobilo je dojavu o požaru na području Dicmo-Ercegovac-Dugopolje. Gori 10 ha smreke i mješovitog raslinja uz jako širenje dima. Požar gase vatrogasci s područja grada Sinja i Dugopolja uz pomoć kanadera, 2 air tractora i helikoptera.

U 12,20 sati dojavljeno je i o požaru na miniranom području na području Žitnića kod Drniša. Gori mješovito raslinje na velikoj površini. Požar se brzo širi, a u jednom trenutku zaprijetio je naselju, što je brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno.

Požar gasi 70-tak vatrogasaca i 25 vojnika sa 15-tak vozila, te kanader i 3 air tractora.

U 14,42 sati V0S Divulje primio je dojavu od JVP Knin o požaru na lokaciji Polaca-Dinara, koji je izazvao udar groma. Na teren su izašli vatrogasci iz JVP Knin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene