Šumski požar na nepristupačnom terenu kod Poljica na Hvaru, koji je buknuo u poslijepodnevnim satima, vatrogasci su uspjeli lokalizirati.

Galerija Ilustracija Požar na Hvaru - 6 Požar na Hvaru - 5 +3 Požar na Hvaru - 4

Šumski požar na nepristupačnom terenu kod Poljica na Hvaru, koji je buknuo u poslijepodnevnim satima, vatrogasci su uspjeli lokalizirati, ali će ih skupina ostati dežurati cijelu noć na požarištu, izvijestili su u nedjelu navečer iz hvarskoga Dobrovoljnoga vatrogasnog društva.

Ilustracija Zašto je državni zrakoplov na remontu više od dva mjeseca? "Takve upute od proizvođača su obavezne i na njih se ne može utjecati"

Zrakoplov i munja Grom udario u avion koji je letio iz Dubrovnika za Zagreb: "Nastala je panika, čuli su se urlici"

Opožareno je oko 2,5 hektara pretežito šume, a vatrena stihija je zahvatila i desetak maslina, no nije prijetila kućama i stambenim objektima, rekli su vatrogasci.

Na gašenju ovog požar bilo je angažirano ukupno 38 vatrogasaca i sedam vatrogasnih vozila, a iz zraka je pomagao jedan kanader, rekli su u DVD-u Hvar.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju