Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dignut kanader

FOTO Lokaliziran požar na Hvaru: Vatrogasci objavili detalje o gašenju buktinje

Požar na Hvaru - 5
Požar na Hvaru - 5 Facebook/Vatrogasci 193
Aktualno Galerija Požar na Hvaru - 6 Požar na Hvaru - 6 Foto: Facebook/Vatrogasci 193 Požar na Hvaru - 5 Požar na Hvaru - 5 Foto: Facebook/Vatrogasci 193 Požar na Hvaru - 4 Požar na Hvaru - 4 Foto: Facebook/Vatrogasci 193 Požar na Hvaru - 3 Požar na Hvaru - 3 Foto: Facebook/Vatrogasci 193 +1 Požar na Hvaru - 2 Galerija 1/6 >>
Šumski požar na nepristupačnom terenu kod Poljica na Hvaru, koji je buknuo u poslijepodnevnim satima, vatrogasci su uspjeli lokalizirati.

Šumski požar na nepristupačnom terenu kod Poljica na Hvaru, koji je buknuo u poslijepodnevnim satima, vatrogasci su uspjeli lokalizirati, ali će ih skupina ostati dežurati cijelu noć na požarištu, izvijestili su u nedjelu navečer iz hvarskoga Dobrovoljnoga vatrogasnog društva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otkrilo se zbog sprovoda Zašto je državni zrakoplov na remontu više od dva mjeseca? "Takve upute od proizvođača su obavezne i na njih se ne može utjecati"

Pročitajte i ovo Zrakoplov i munja DRAMA NA LETU Grom udario u avion koji je letio iz Dubrovnika za Zagreb: "Nastala je panika, čuli su se urlici"

Opožareno je oko 2,5 hektara pretežito šume, a vatrena stihija je zahvatila i desetak maslina, no nije prijetila kućama i stambenim objektima, rekli su vatrogasci.

Na gašenju ovog požar bilo je angažirano ukupno 38 vatrogasaca i sedam vatrogasnih vozila, a iz zraka je pomagao jedan kanader, rekli su u DVD-u Hvar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene