Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oprez!

Provjerite hladnjake: Povlači se još jedan proizvod, u njemu pronađena salmonela

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
S polica se povlači zamrznuti, iskošteni pileći batak zabatak s kožom zbog pronađene salmonele.

Zbog Salmonelle enteritidis povlači se zamrznuti, iskošteni pileći batak zabatak s kožom.

Pročitajte i ovo Građenje kampa Ispitani svi svjedoci Afera kampovi: I bivša službenica Neda Livljanić puštena iz istražnog zatvora

Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače o opozivu proizvoda Brzo smrznuti pileći batak zabatak s kožom, iskošteni, težine jednog kilograma, LOT 9142, upotrijebiti do 6. 9. 2024. i 7. 9. 2024., zbog utvrđene bakterije Salmonella enteritidis.

Kako se navodi, proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije (EZ) br. 2073/2005 od 15. studenoga 2005. o mikrobiološkim kriterijima za hranu.

Proizvod je proizveden u Poljskoj, a prodaje se u poslovnicama STANIĆ d.o.o. u Kerestincu.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanovic u posjetu Fakultetu za menadzment u turizmu - 9 Predavanje na Fakultetu za menadžment u turizmu Milanović o sigurnosnim izazovima: "Nestaje svijet kakav smo poznavali, s dugotrajnom američkom dominacijom"

"Uslijed mikrobiološke kontrole ustanovljeno je da navedeni proizvod s rokom trajanja 6. 9. 2024 sadrži bakteriju Salmonella ser. enteritidis. Ovim putem proizvod opozivamo sa tržišta te ako ga imate, molimo vas, vratite ga u objekt u kojem ste ga kupili", poručili su iz trgovine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene