Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JOŠ JEDNA U NIZU

Građani, oprez! Namirnica koju mnogi rado jedu povlači se iz trgovina

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Državni inspektorat povukao je proizvod dimljenu žutoperajnu tunu zbog utvrđene bakterije Listeria monocytogenes, priopćeno je u utorak iz Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu.

Riječ je o španjolskom proizvodu - Tonno a pinne gialle affumicato (Thunnus albacares)) LOT broja MV1434, EAN KOD: 2856530000007, 2858540000008, 9803312334683, s naznakom upotrijebiti do 10.01.2023.

Proizvod nije u skladu s europskom Uredbom o mikrobiološkim kriterijima za hranu. Obavijest o povlačenju odnosi se isključivo na spomenuti proizvod.

Pročitajte i ovo Ilustracija PRIPAZITE Povlači se "vjerni pomagač" za omiljene kolače: Provjerite svoje kuhinjske ormariće

Proizvod je iz Španjolske, veleprodavač je talijanska tvrtka Friulpesca s.r.l., Carlino, a na hrvatsko ga tržište stavlja METTRO CASH & CARRY d.o.o., Zagreb.

Pročitajte i ovo Trgovina, ilustracija Provjerite hladnjake Oprez! S tržišta se zbog bakterije povlači suhomesnati proizvod

Pojedinosti o povlačenju dostupne su na internetskoj stranici subjekta u poslovanju s hranom https://www.metro-cc.hr/press/opoziv-tuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene