Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Financiranje školarina

Država će pokriti sve troškove redovitog studiranja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sastanku Rektorskog zbora potvrđen je dogovor Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i rektora hrvatskih sveučilišta o proračunskom financiranju školarina za studente diplomskih studija u sljedećoj akademskoj godini.

U skladu s dogovorom, te kako je to bilo i prijašnjih godina, kako je priopćeno iz MZOŠ-a, država će u cijelosti pokriti troškove školarina svim studentima diplomskih studija koji redovito ispunjavaju svoje studentske obveze.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "da se to nikada više ne ponovi" Gasi se studij na kojem je doktorirao Vice Mihanović: Dekan fakulteta ispričao se studentima zbog ozbiljne reputacijske štete Besplatne menstrualne potrepštine - 5 MENSTRUALNO SIROMAŠTVO Sveučilište u Puli studenticama besplatno dijeli uloške i tampone: "Ovo je mali pomak, ali zaista jako puno znači"

>> Senat prihvatio da studenti s fakultetima potpisuju ugovore

U rebalansu proračuna koji je hrvatska vlada predložila 24. kolovoza stavka za podmirenje troškova diplomskih studija povećana je s prvotnih 25 na 69 milijuna kuna, dakle ukupno za 44 milijuna kuna, navodi se u priopćenju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene