Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"jak udar"

Potres od 3,4 po Richteru ponovno tresao Banovinu: "Dosta nam je više tih šokova. Izludjet će nas sve. Petrinjo, što si skrivila?"

Potres
Potres Foto: EMSC
EMSC je zabilježio potres od 3,6 po Richteru u ponedjeljak u 10:21. Hrvatska seizmološka služba kasnije je javila kako je magnituda potresa 3,4.

Posljednjih dana tlo je opet aktivno na području Banovine, gdje su ljudi već izmučeni od trešnje i potresa, ali i čekanja cjelovite obnove nakon razornog potresa iz 2020.

Seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su umjeren potres s epicentrom kod Taborišta, 10 km južno od Siska. Magnituda potresa iznosila je 3,4 prema Richteru, a intenzitet u epicentru IV - V stupnja EMS ljestvice, objavili su.

 

 

"Jak udar. Cijela se kuća tresla, krov zvecka, gromoglasan zvuk. Užas!", "Noge mi klecaju koliko je zatutnjalo i zatreslo", "Ovaj bio oko 4. Zaljuljala se cijela kuća. Dosta nam je više tih šokovaaa... Izludjet će nas sve. Petrinjo, što si skrivila?" neki su od komentara na stranici EMSC, koja prikuplja i objavljuje podatke o potresima.

 

 

Pročitajte i ovo Banovina - 2 Radovi kasne Što se to događa? Jedna za drugom, tvrtke koje grade na Banovini upadaju u financijske probleme

Pročitajte i ovo Potres na Banovini osjetio se i u zagrebu Banovinu zatresao potres od 3,5 po Richteru: "Pomozi, Bože, ovak' nije već dugo zdrmalo"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene