Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIŠTA OD MIRNE NOĆI

Potres magnitude 4,1 pogodio dubrovačko područje: "Probudio me, dosta se osjetio!", "Prvo lagani huk pa je dobro zatreslo"

U večernjim satima jug Hrvatske pogodio je potres magnitude 4,1. Preliminarni su to rezultati mjerenja, kazao je za DNEVNIK.hr seizmolog Krešimir Kuk. Epicentar je bio u blizini Dubrovnika.

Večeras je jug Hrvatske pogodio potres magnitude 4,1, potvrdio je za DNEVNIK.hr seizmolog Krešimir Kuk.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru

Seizmološka služba objavila je da je potres bio prilično jak te da je epicentar bio kod mjesta Poljice Popovo, 20 km sjeverozapadno od Dubrovnika. Intenzitet u epicentru bio je V stupnjeva EMS ljestvice.

Po podacima EMSC-a, objavljenim nešto ranije, potres je bio jačine 4,3.

"Probudio me, dosta se osjetio!", "Prvo lagani huk pa je zatreslo dobro...", "Kratko i jako", "Velika buka i trešnja par sekundi", "Mokošica, dobro je zatreslo", "Jako je treslo, ali kratko", neka su od svjedočanstava.

Podrhtavanje se osjetilo i na širem području. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene