Čitatelj DNEVNIK.hr-a poslao nam je videosnimku nadzorne kamere u zgradi u Glini koja je u 6:28 jutros snimila potres i jeziv zvuk koji ga je pratio.

Galerija


Grmljavina i tutnjava prolomile su se ulazom zgrade u Glini jutros kad je to područje zatresao potres od 5 stupnjeva po Richteru.

Iako nije bio razoran poput onog u Zagrebu u ožujku, potres koji je jutros pogodio Petrinju, Sisak, Glinu, a osjetio se i u metropoli, ostavio je svoj trag, pogotovo kod ljudi koji su ostali bez krova nad glavom.

Statičari obilježavaju zgrade u Petrinji oštećene u potresu - 3 Tlo i dalje podrhtava, u večernjim satima zabilježen još jedan potres. Stručnjak o Petrinji: "Očekujemo da će biti oštećeno 500 do 1000 zgrada"

Maja Rudelić Zadrović Baki Kati kuća je popucala sa svih strana, a Maja je za dlaku izbjegla smrt: "Kažu da mačka ima devet života, meni je dosta i ovaj drugi"

Čitatelj portala DNEVNIK.hr poslao nam je snimku nadzorne kamere koja je snimila kako se tresu stvari u ulazu zgrade, ali zabilježila i glasan zvuk koji je pratio potres.