Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

JEZIV ZVUK

Da se naježiš: Poslušajte kako je zvučao potres u centru Gline

Potres u centru Gline
Potres u centru Gline Snimio čitatelj/DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Posljedice potresa u selu Strašnik u blizini Petrinje	 - 1 Posljedice potresa u selu Strašnik u blizini Petrinje - 1 Foto: DNEVNIK.hr Potres u centru Gline Potres u centru Gline Foto: Snimio čitatelj/DNEVNIK.hr +0 Posljedice potresa u selu Strašnik u blizini Petrinje	 - 2 Galerija 1/3 >>
Čitatelj DNEVNIK.hr-a poslao nam je videosnimku nadzorne kamere u zgradi u Glini koja je u 6:28 jutros snimila potres i jeziv zvuk koji ga je pratio.

Grmljavina i tutnjava prolomile su se ulazom zgrade u Glini jutros kad je to područje zatresao potres od 5 stupnjeva po Richteru.

Iako nije bio razoran poput onog u Zagrebu u ožujku, potres koji je jutros pogodio Petrinju, Sisak, Glinu, a osjetio se i u metropoli, ostavio je svoj trag, pogotovo kod ljudi koji su ostali bez krova nad glavom.

Pročitajte i ovo Potres magnitude 5 pogodio područje Siska - 3 Jutros treslo 5.0 po Richteru Tlo i dalje podrhtava, u večernjim satima zabilježen još jedan potres. Stručnjak o Petrinji: "Očekujemo da će biti oštećeno 500 do 1000 zgrada"

Pročitajte i ovo Maja Rudelić Zadrović TKO ĆE IM POMOĆI? Baki Kati kuća je popucala sa svih strana, a Maja je za dlaku izbjegla smrt: "Kažu da mačka ima devet života, meni je dosta i ovaj drugi"

Čitatelj portala DNEVNIK.hr poslao nam je snimku nadzorne kamere koja je snimila kako se tresu stvari u ulazu zgrade, ali zabilježila i glasan zvuk koji je pratio potres.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene