Poster humanitarne akcije VG Legacy (Foto: VG Legacy)
Poster humanitarne akcije VG Legacy (Foto: VG Legacy) Foto: VG Legacy

Posljednji je mjesec humanitarne akcija ‘VG Legacy’ čiji je cilj prikupiti sredstva za medicinsku opremu Dječje bolnice Srebrnjak u Zagrebu, u kojoj se liječe i brojni gorički mališani.


Humanitarnu akciju predvodi Dalija Zubek, koja je na svom Facebook profilu objavila kako se približavaju polovici iznosa koja im je potrebna da bi uspjeli u svom naumu.

Vezani članci Marija Rukavina Na koncertu Želim život prikupljeno gotovo milijun i 300 tisuća kuna: "Kad se ujedinimo možemo puno" PR Kako zvuči„Skriveni Božić“, singl sa snažnom porukom i pozivom na humanitarnu akciju?

"Dragi moji, uskoro smo nadam se na pola puta do svote od 105.000 kuna koja nam je potrebna za kupnju respiratora, monitora životnih funkcija i dječjeg bolničkog kreveta za dječju bolnicu Srebrnjak. Ostalo nam je još mjesec dana do kraja humanitarne akcije pa vas molim da donirate i sherate koliko god možete", napisala je Zubek.

"Sve vlasnike firmi i obrta molim da se uključe i doniraju te trošak donacije iskoriste za smanjenje poreza na dobit/dohodak. Isto tako molim sve političke stranke da se uključe u ovu akciju i budu dio ovako lijepe ostavštine", dodala je te zaključila: "Moć je u našim rukama kada shvatimo da je novac samo alat kojim možemo mijenjati svijet."

Donaciju možete izvršiti i preko QR koda koji se nalazi na fotografiji humanitarne akcije, a broj žiro računa preko kojega se vrše uplate jest HR1323600001502566996.