Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite nam svoje probleme

Posjetite novu web stranicu Provjerenog!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Magazin Provjereno, jedna od najgledanijih i najatraktivnijih emisija Nove TV, dobio je svoju novu i osvježenu web stranicu.

Ukoliko ste propustili dio emisije ili vas zanimaju dodatne informacije o reportažama Provjerenog i novinarima koji razotkrivaju 'mutne' poslove i donose priče 'običnih' ljudi, posjetite novatv.hr/provjereno. Uz pregled svih priloga iz prethodnih emisija, web stranice Provjerenog omogućuju vam da zavirite u redakciju i kroz video blogove pobliže upoznate novinare Provjerenog.

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

Provjerite na koje su probleme i iznenađenja naišli prilikom snimanja priloga te pregledajte brojne fotogalerije sa snimanja i putovanja. Ukoliko pak imate priču koju biste voljeli vidjeti u Provjerenom, problem koji ne možete riješiti ili vam je jednostavno potrebna pomoć, putem nove stranice možete izravno kontaktirati redakciju Provjerenog i tako promijeniti svoj život.

Tko zna, možda će od stotinu priča koje vam donosi Provjereno, uskoro jedna biti upravo vaša.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene