Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ograničenja traju tjedan dana

Vozači oprez, očekuju se gužve u Zagrebu: Uskoro počinje posebna regulacija prometa zbog obilježavanja Dana HV-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog obilježavanja 30. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske u Zagrebu od utorka u 19 sati do ponedjeljka 31. svibnja vrijedit će posebna regulacija prometa.

Zbog obilježavanja Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 30. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske koje se obilježava 28. svibnja u Zagrebu će od utorka u 19 sati do ponedjeljka 31. svibnja do 20 sati vrijediti posebna regulacija prometa i parkiranja vozila.

Pročitajte i ovo Vojna vozila u luci Gaženica, ilustracija potpora španjolskoj vojsci MORH upozorio na vojni konvoj, pogledajte gdje se očekuje zastoj: "Molimo građane za strpljenje" Kružni tok u Koprivnici stoje i stari znakovi VIDEO Nije svima sjeo novi kružni tok, vozači su zbunjeni: Čak voze i preko njega

Posebna regulacija prometa bit će na sljedećim lokacijama:

Ulica Florijana Andrašeca i Kranjčevićeva ulica

U utorak 25. svibnja od 19 sati do ponedjeljka 31. svibnja do 20 sati uvodi se zabrana zaustavljanja i parkiranja u Kranjčevićevoj ulici na parkirališnim mjestima uz pješačko-kolni ulaz na stadion.

Od srijede, 26. svibnja od 18 sati do petka, 28. svibnja do 21 sat uvest će se zabrana zaustavljanja i parkiranja na parkirališnim mjestima s lijeve i desne strane Ulice Florijana Andrašeca i Kranjčevićeve ulice od Brozove do Badalićeve ulice.

U četvrtak, 27. svibnja od 13 do 21 sati i u petak, 28. svibnja od 12 do 21 sati, uvest će se zabrana prometovanja motornih vozila Ulicom Florijana Andrašeca i Kranjčevićevom ulicom od Brozove do Badalićeve ulice, osim za vozila s posebnom dozvolom.

U četvrtak od 13 do 21 sati i petak od 12 do 21 sati na snazi će biti povremena zabrana prometovanja motornih vozila i tramvaja u trajanju do 30 minuta raskrižjem Ulice Florijana Andrašeca, Tratinske i Kranjčevićeve tijekom prolaska svečanih postroja u odlasku iz smjera Ulice Florijana Andrašeca prema stadionu u Kranjčevićevoj i u povratku.

ŠRC Jarun

Od srijede 26. svibnja pa do nedjelje 30. svibnja do 20 sati uvodi se zabrana zaustavljanja i parkiranja na području ŠRC-a Jarun u Aleji Matije Ljubeka, od Ulice Hrgovići do Ulice Hrvatskog sokola.

Od četvrtka 27. svibnja do subote 29. svibnja između 6 sati i ponoći uvodi se zabrana prometovanja motornih vozila na području ŠRC-a Jarun u Aleji Matije Ljubeka od Ulice Hrgovići do Ulice Hrvatskog sokola.

U petak 28. svibnja od 8 do 15 sati također se privremeno uvodi korištenje parkirališnog prostora u Ulici don Petra Šimića u zoni crkve Sveta Mati Slobode.

Trg Republike Hrvatske

U petak 28. svibnja od 6 do 18 sati na snazi će biti zabrana zaustavljanja i parkiranja na parkirališnim mjestima sa zapadne strane Trga Republike Hrvatske, od Savske ceste do Frankopanske ulice, a ukida se i stajalište taksija na zapadnom dijelu Trga Republike Hrvatske.

Povodom svečanog obilježavanja Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 30. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske od 24. do 28. svibnja 2021. u okviru "Tjedna Hrvatske vojske" održat će se brojne aktivnosti.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene