Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kontrola inspektora

Fiskalne blagajne: Najviše nepravilnosti u Gospiću, Koprivnici i Čakovcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer su na teren izašli porezni inspektori ne bi utvrdili nepravilnosti u sustavu fiskalnih blagajni. Do sada ih je pronađeno 133.

Otkako je 1. siječnja na snagu stupio novi sustav fiskalnih blagajni u Poreznoj upravi je evidentirano 27.555.206 fiskalnih računa. Porezni inspektori jučer su krenuli na teren u kontrolu blagajni te su u 1530 nadzora utvrdili 133 nepravilnosti.

Pročitajte i ovo Policija provodi pojačan nadzor u prometu U Zagrebu Policija upala na car meet i podijelila kazne: Ovakve situacije mogu biti opasne Ilustracija OGLASIO SE RAVNATELJ Nakon teških optužbi bolnica u Čakovcu pokrenula internu istragu: "Ako se zaista dogodilo, ispričavam se zbog neugodnosti"

Najviše kontrola obavljeno je u Zagrebu, njih 315, te je upravo u glavnom gradu utvrđeno najviše nepravilnosti, njih 58. Nijedna nepravilnost nije utvrđena u Požegi i Varaždinu.

>> Skrivena kamera: Provjerili smo daju li ugostitelji ispravne račune

No, valja sagledati i postotak nepravilnosti naspram broja kontroliranih objekata. Najveći postotak nepravilnosti utvrđen je u Gospiću, 33,33 %, tj. 8 od ukupno 24 kontrole. Gospić slijede Koprivnica (2 od 7) i Čakovec (6 od 21) sa 28,57 % utvrđenih nepravilnosti.

Istovremeno, najmanji postotak nepravilnosti, nakon Požege i Varaždina utvrđen je u Rijeci i Karlovcu - 2,58 %.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene