Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neće utjecati na rezultat

Zbog nepravilnosti morali na popravni: Ponovljeni predsjednički izbori u selu kod Karlovca

Glasačko mjesto u selu Perjasica
Glasačko mjesto u selu Perjasica DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Glasanje/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Glasanje/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Glasačko mjesto u selu Perjasica Galerija 1/2 >>
Na biračkom mjestu Perjasica u općini Barilović ponavljaju se predsjednički izbori zato što je u prvom krugu u glasačkoj kutiji bilo više listića nego je upisanih birača.

Ponovljeni rezultat neće utjecati na izborni rezultat prvoga kruga, ali su na popravni morali zbog Zakona o izboru predsjednika.

Pročitajte i ovo Prazan stožer Kolinde Grabar-Kitarović Nakon objave rezultata U jednom veselje, pjesme i torta, u drugom razočarana lica: Donosimo veliku fotogaleriju iz stožera Slika nije dostupna Interaktivna karta Objavljeni detaljni rezultati predsjedničkih izbora: Pogledajte kako su glasali vaši susjedi

"Oni što su bili su smijenjeni, onda su nas postavili za ove, ponovne izbore", rekla je Ankica Ankica Milinković, predsjednica biračkog odbora Perjasica, te je dodala da očekuju da će ponovljeni izbori proći bez nepravilnosti.

"Poduzeli smo sve mjere, pazimo na te biračke listiće, zaokružujemo, tražimo ljude osobne, zaokružujmo ih odmah na licu mjesta i dosad nismo imali nikakve neugodnosti", rekla je Milinković.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene