Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBNOVA U TIJEKU

U ovom hrvatskom gradu vlada prava pomama za nekretninama, kuće se prodaju kao da su od zlata: "Ne pitaju za cijenu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekretnine u Imotskome tražene su kao da su od zlata. Obnavljaju se kuće koje su ranije zjapile prazne jer je upita za kupnju sve više.

U Imotskome vlada pomama za nekretninama. Za cijenu nekretnina koje su prije nepunih petnaestak godina zjapile prazne i na pola urušene, kupci ne pitaju.

"Ovo ne pamtim, kod mene i susjeda vlada ludnica! Interesiraju se, zovu i raspituju se za stare kuće u našem kvartu. Ne pitaju za cijenu, samo traže da je vlasništvo "jedan kroz jedan". Koliko vidim, sve oko mene se rasprodalo", rekla je Imoćanka za Slobodnu Dalmaciju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna JAVNA DRAŽBA FOTO Nekada su masovno proizvodili školski i uredski pribor: TOZ Penkala ide na prodaju, pogledajte za koji iznos

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bila je zlatna koka Već 12 godina čekaju novac firme koja je otišla u stečaj: Rasprodano sve za 13 milijuna kuna, ali za radnike neće biti dosta novca

Do sada je obnovljeno nekoliko kuća, a i dalje se obnavljaju "varuške" kuće i to u širem središtu Imotskog. 

"Samo mi svakodnevno imamo na desetke upita za unajmljivanje stanova, ali na tržištu nema slobodnih. Iz iskustva savjetujem vlasnicima da odmah u startu rješavaju dokumente i vlasništvo, jer će time svoju nekretninu prodati u sat vremena, rekao je za Slobodnu Dalmaciju Željko Ajduk, vlasnik tvrtke specijalizirane za posredovanje u prometu nekretninama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene