Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proizvodio i preprodavao

Najveća zaplijena droge u Istri ove godine: Policija kod 51-godišnjeg muškarca pronašla više od 10 kilograma raznih supstanci

Zapljena u Rovinju - 1
Zapljena u Rovinju - 1 PU Istarska/Screenshot
Aktualno Galerija Zapljena u Rovinju - 1 Zapljena u Rovinju - 1 Foto: PU Istarska/Screenshot Zapljena u Rovinju - 2 Zapljena u Rovinju - 2 Foto: PU Istarska/Screenshot Zapljena u Rovinju - 3 Zapljena u Rovinju - 3 Foto: PU Istarska/Screenshot Zapljena u Rovinju - 4 Zapljena u Rovinju - 4 Foto: PU Istarska/Screenshot +1 Zapljena u Rovinju - 5 Galerija 1/6 >>
Rovinjska policija je zaplijenila 10,5 kilograma različitih droga, uključujući hašiš, marihuanu i kokain, prilikom pretrage prostora koji je 51-godišnji muškarac proizvodio i preprodavao.

Rovinjski policajci zaplijenili su 10,5 kilograma raznih droga, hašiša, marihuane i kokaina, u prostoru koji je koristio 51-godišnjak iz Rovinja, izvijestila je u subotu istarska policija.

Rovinjska policija dovršila je u petak kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom iz Rovinja kojeg sumnjiči da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Pročitajte i ovo Joe Biden nakon smrti vojnika Više od 30 ljudi poginulo u osvetničkim napadima SAD-a, čekaju se idući koraci: "Ovo je početak našeg odgovora"

Nakon prikupljenih operativnih informacija, temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su u petak u jutarnjim satima obavili pretragu doma i prostora u ulici braće Pesel u Rovinju i pronašli dvadeset PVC paketa hašiša, težine 5.547,55 grama, sedam staklenki s marihuanom težine 4.500,7 grama te dvije staklenke i četiri PVC vrećice s kokainom težine 523,8 grama.

U pretrazi je pronađena i veća količina novca, koji je bio spremljen zajedno s drogom i za koji se sumnja da je stečen prodajom droga, te tri digitalne i jedna kuhinjska vaga, kao i stroj za varenje, odnosno vakumiranje.

Pročitajte i ovo Prikupljanje potpisa Boris Nadeždin Čini se da se Putin ozbiljno prepao svoga protukandidata: Kreću optužbe na njegov račun, hoće li se uspjeti obraniti?

Osumnjičeni je po završetku kriminalističkog istraživanja u subotu ujutro priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Iz policije navode kako se radi o najvećoj zapljeni droge na području Policijske uprave istarske u tekućoj godini, a policijski službenici će nastaviti intenzivno raditi na pronalasku preprodavača droge i suzbijanju zlouporabe droga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene