Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zahvala građanima

Policija uhitila vozača koji je usmrtio Nepalca, drugog ozlijedio i pobjegao s mjesta nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je pronašla vozača koji je usmrtio biciklista, drugog ozlijedio i pobjegao s mjesta nesreće.

Varaždinska policija uhvatila je vozača koji je u subotu navečer u Varaždinu kod aerodroma automobilom naletio na dva biciklista. Policija je tijekom večernjih sati uhitila muškarca u dobi od 30 godina s područja Međimurja zbog sumnje da je izazvao navedenu prometnu nesreću, priopćili su. 

U koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Varaždinu u tijeku je obavljanje očevida i kriminalističko istraživanje. PU varaždinska zahvaljuje medijima i građanima na pomoći u pronalasku vozila i vozača.

Policija je ranije priopćila da se muškarac nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je prešao na biciklističku traku i prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio bicikla kojim je bez upaljenih svjetala i bez reflektirajuće odjeće ili prsluka u istom smjeru upravljao 32-godišnji državljanin Nepala.

Nakon udara biciklist je s biciklom odbačen unaprijed i tom je prilikom udario u tijelo 21-godišnjeg pješaka, također državljana Nepala, koji se prethodno pješice kretao u istom smjeru. Pješak je uslijed udara odbačen u cestovni jarak i zadobio je ozljede, dok je biciklist zadobio teške ozljede od kojih je na mjestu preminuo.

Ozlijeđenom muškarcu medicinska pomoć pružena je u varaždinskoj Općoj bolnici.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene