Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon verbalnih prijetnji

Policija uhitila dva muškarca, sumnjiči ih se za iznudu 50.000 kuna i pokušaj podmetanja požara

Foto: PU Zagrebačka
Foto: PU Zagrebačka
Policija je uhitila dva muškarca (24 i 25) osumnjičene za iznudu 50 tisuća kuna te pokušaj podmetanja požara ispred kuće navodnog dužnika (56).

Sumnja se da je 24-godišnjak od kraja 2016.godine do svibnja 2019. godine verbalno prijetio 56-godišnjaku i njegovoj obitelji kako bi od njega pokušao iznuditi nepostojeći novčani dug u iznosu od oko 50.000 eura. 

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava...

Budući da nije uspio iznuditi novac, 24-godišnjak je u listopadu na području Sesveta za određeni novčani iznos angažirao 25-godišnjaka koji je u Velikoj Gorici u dvorište obiteljske kuće 56-godišnjaka bacio zapaljivu napravu, a koju je prethodno pripremio 24-godišnjak. Tom je prilikom izbio požar garažnih vrata pri čemu je nastala samo materijalna šteta. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene