Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poziv za građane

Policija objavila fotografije nasilnika koji je u Zagrebu teško ozlijedio čovjeka: Jeste li ga vidjeli?

Policija ga traži
Policija ga traži Foto: PU zagrebačka
Zagrebačka policija objavila je da traži muškarca koji je u kasnim noćnim, tj. ranim jutarnjim satima u subotu teško ozlijedio drugu osobu u centru Zagreba.

U subotu, 18. veljače, oko 4:20 u Zagrebu na raskrižju Draškovićeve i Kneza Borne nepoznati je počinitelj teško ozlijedio drugu osobu.

Na fotografijama koje je objavila zagrebačka policija je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Pročitajte i ovo Vršnjačko nasilje Vršnjačko nasilje Udarale su je rukama i nogama, nisu stale čak ni kad je pala na pod. Njezina trauma proširila se i u virtualnom svijetu

Policija ga traži Policija ga traži (Foto: PU zagrebačka)

Nepoznati je muškarac dobi od 20-ak godina, visine oko 180 cm, mršavije tjelesne građe, kratke tamne kose, odjeven u zimsku jaknu tamnoplave boje, tamnoplave hlače i crno-bijele tenisice. S njim se u društvu nalazila nepoznata muška osoba u dobi od 20-ak godina, visine oko 175 cm, srednje tjelesne građe, kratke kose svjetlije boje, odjeven u zimsku jaknu narančaste boje, tamnoplave hlače i crno-bijele tenisice.

Policija ga traži Policija ga traži (Foto: PU zagrebačka)

Pročitajte i ovo Uhićen Juraj Mesić koji je rasistički vrijeđao strance u Zagrebu - 9 Kaznena prijava Policija objavila detalje sramotnog rasističkog napada koji je šokirao građane

"Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste V. policijsku postaju Zagreb na broj telefona 01/4570-120, njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192", pozvali su iz policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene