Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apel majke urodio plodom

Privedeni zaštitari koji su pretukli mladiće ispred kluba: "Moj sin nije znao je li mu brat živ ili mrtav"

Zagrebačka policija potvrdila je da su priveli dva zaštitara za koje se sumnja da su tijekom vikenda u noćnim satima pretukli mladiće koji su u klubu slavili rođendan.

Riječ je o slučaju koji je u javnost dospio nakon apela majke trojce mladića od kojih je najstariji u klubu slavio rođendan. Zajedno sa još dvojicom mladića, prilikom izlaska iz kluba došlo je do naguravanja sa zaštitarima, no sukob je brzo eskalirao i završio u tučnjavi, kazala je tada majka mladića koja je zamolila medije za pomoć te je sve prijavila policiji.

Pročitajte i ovo Ministar zdravstva u reklami lažnog oglašavanja lažno oglašavanje VIDEO Pripazite! Izgleda kao da ministar Beroš prodaje kremu protiv bolova, ali zapravo je riječ o nečem drugom

"Moj stariji sin Tin je očito popio malo više i ljuljao se, redari su ga odgurnuli, na što je bilo nekakvog verbalnog čašćenja. Tin im je nešto opsovao i rekao da ih puste da izađu i tu su počeli prvi udarci. Kad je uspio doći do izlaza, vidio je mladog brata Vida kako u krvi leži ispred kluba. Rekao je da je bio u šoku od tog prizora, da mu se zamračilo, da nije znao je li mu brat živ ili mrtav", ispričala je očajna majka za Index.

Medicinski nalaz pokazuje da je sin zadobio ozljede glave. Cijeli slučaj je prilavila policiji koja je rekla kako iz kluba H2O ne žele dati snimke videonadzora

Pročitajte i ovo Ilustracija noćni incident Pucao na ljude s prozora: Jedna osoba je ubijena, a četiri ranjene u naselju Dubravka

Zagrebačka policija dovršila je u četvrtak kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom i 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "nasilničko ponašanje", priopćeno je.

Sumnja se da su osumnjičeni u subotu 24. rujna oko 3 sata u zagrebačkoj Runjaninovoj ulici, ispred noćnog kluba, zajedno s trećim za sada nepoznatim počiniteljem, obavljajući zaštitarsku djelatnost, počinili kazneno djelo "nasilničko ponašanje", na štetu četvorice gostiju noćnog kluba na način da su ih fizički napali i pri tome lakše ozlijedili.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, javlja policija koja nastavlja kriminalističko istraživanje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene