Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brzo su uhvaćeni

Policija objavila detalje napada na ZET-ovce: Jedan nasilnik lupio policajca

Ilustracija
Ilustracija Foto: Damir Krajac/Cropix
Zagrebačka policija objavila je detalje jučerašnjeg napada na vozača i otpremnika ZET-a.

Zagrebačka policija objavila je detalje jučerašnjeg napada na vozača i otpremnika ZET-a koji se oko 11 sati dogodio na okretištu Črnomerec. Ondje su se trojica mladića – maloljetnik, 20-godišnjak i 21-godišnjak – verbalno sukobili s 25-godišnjim i 44-godišnjim zaposlenicima ZET-a koji su stajali pored vozila i međusobno razgovarali, a zatim je došlo do naguravanja.

Policajci su nakon dolaska na mjesto događaj prikupili podatke o mladićima, obišli navedeno područje te uočili trojicu mlađih osoba koje bi se mogle dovesti u vezu s opisanim događajem. Oni su primijetili policajce i počeli bježati, ali su uhvaćeni, a maloljetnik je morao biti fizički obuzdan te su mu stavljene lisice. Uslijed navedenoga je u jednom trenutku i udario policajaca.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prirodna smrt ili...? Jezivo otkriće u škrinji nakon dvije godine: "Bio mi je prijatelj... Bilo mi je teško rastati se od njega''

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno kako je trojac počinio prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je protiv maloljetne osobe podnesena i kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Prisila prema službenoj osobi" u pokušaju.

Liječnička pomoć 25-godišnjem zaposleniku gradskog poduzeća i policijskom službeniku pružena je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Podsjetimo, Sindikat vozača i prometnih radnika ZET-a je zbog sve učestalijih i brutalnijih napada na vozače i kontrolore te drugo prometno osoblje najavio da će se sutra od 12 do 12:30 zaustaviti promet autobusa na Črnomercu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene