Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVE ZBOG PROMETA

Policija iznijela detalje incidenta kod Knina: Nakon svađe u prometu došlo do sukoba, sudjelovao i policajac van službe, jedna osoba teže ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad ukupno šest osoba - petero hrvatskih državljana i srpskom državljankom, osumnjičenih za kaznena djela prijetnje, nanošenja teških tjelesnih ozljeda, nanošenja lakih tjelesnih ozljeda, kao i za remećenje javnog reda i mira, priopćeno je u utorak navečer iz šibensko-kninske policije.

"Utvrđeno je kako je 8. kolovoza oko 19:40 sati na cesti Šibenik-Knin došlo do nesuglasica u prometu, a nakon što su se oba vozača  vozilom zaustavila, došlo je do međusobnog vrijeđanja između 36-godišnjakinje i maloljetne osobe. Tom prilikom je 36-godišnjakinja ošamarila maloljetnu osobu, kojoj je kasnije konstatirana lakša tjelesna ozljeda", navedeno je u priopćenju šibensko-kninske policije u utorak navečer.

Dalje se opisuje kako je 20:40 sati, otac maloljetne osobe zajedno s 27-godišnjakom došao u Ramljane Donje u dvorište kuće 65-godišnjakinje, gdje su se još nalazili 69-godišnjak, 37-godišnjak i 34-godišnjak. 

"Po dolasku u dvorište sumnja se da je osumnjičeni 53-godišnjak uputio prijetnje 65-godišnjakinji i njenom 69-godišnjem suprugu te tom prilikom odgurnuo 65-godišnjakinju koja je pala i zadobila lakše tjelesne ozljede", navodi policija te dodaje kako se svađa nastavila.

"69-godišnjak je prijetio osumnjičenom 53-godišnjaku i 27-godišnjaku, a u prijetnjama mu se pridružio i 37-godišnjak, koji je nakon verbalnog sukoba tjelesno napao 27-godišnjaka i nanio mu teške tjelesne ozljede", priopćeno je.

"Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su počinjena sljedeća kaznena djela iz Kaznenog zakona Republike Hrvatske:

- 53-godišnjak je osumnjičen za počinjenje kaznenog djela prijetnje iz čl.139. st.3.,
- 69-godišnjak je osumnjičen za počinjenje kaznenog djela prijetnje iz čl.139. st.2.,
- 37-godišnjak je osumnjičen za počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda iz čl.118. st.1. i prijetnje iz čl.139. st.2.,
- 36-godišnjakinja je osumnjičena za počinjenje kaznenog djela tjelesna ozljeda iz čl. 117. st.2.,
te će protiv svih biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Također je utvrđeno kako su 27-godišnjak i 34-godišnjak počinili prekršaj iz čl.6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te će protiv njih biti podnesen Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRUĆI ASFALT U PULI Potukli se zbog parkinga: Visoke temperature i tanki živci kumovali sukobu, pozvana i policija

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Krvavi pir Mladić iz obračuna sa svadbe u Imotskom plakao pred sucem: "Htio sam ga odmaknuti. Molim Boga da bude dobro"

Iz policije je zbog sudjelovanja u incidentu udaljen 53-godišnjak, inače policajac PU šibensko-kninske, koji je u to vrijeme bio izvan službe.

Protiv svih sudionika slijede prijave.

U događaju su, kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, sudjelovali Sava Lešić, inače profesionalni košarkaš čačanskog Borca, kao i njegov brat i otac. 

Za nanošenje teške tjelesne ozljede prijavljen je brat Save Lešića, a supruga Save Lešića prijavljena je za nanošenje lakše tjelesne ozljede 13-godišnjoj Kninjanki, doznaje Index.

Sava Lešić prijavljen je tek prekršajno zbog remećenja javnog reda i mira.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene