Obavijesti Video Pretražite Navigacija
makljaža u dva ujutro

VIDEO Tučnjava u centru Zagreba: ''Vidio sam upaljenu baklju, približio se, a zatim čuo vrištanje." O svemu se oglasila i policija

Danas oko dva sata ujutro došlo je do tučnjave na Marulićevom trgu u Zagrebu. Iz policije su rekli da imaju saznanja o događaju.

U noći sa petka na subotu, oko dva sata ujutro na Marulićevom trgu u Zagrebu dogodio se sukob među mladima. Naime, nekolicina muškaraca nasrnula je na mladića.

Čitatelj koji je za DNEVNIK.hr ustupio videozapis opisao je situaciju.

''Ja sam bio na skroz drugoj strani Marulićevog trga i vidio sam u daljini da je upaljena crvena baklja'', započeo je s pričom.

Zatim se približio, baklja se ugasila, a on je popričao s prijateljem kojega je tamo susreo.

''Pozdravio sam se s njim i krenuo prema svojoj ekipi. Zatim sam čuo vrištanje, urlikanje i komešanje. Tada sam se okrenuo i vidio da su se dečki počeli tući. Okrenuo sam se i počeo snimati'', objasnio je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Grčki državljani Strašni detalji nesreće kod Lipovljana: I vozač i putnici ispali iz auta, poginuo dječak (12), tri osobe teško ozlijeđene

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KRIM-ISTRAŽIVANJE U TIJEKU Strava u Varaždinu: Na ulici pronađen izbodeni muškarac, hitno je prebačen u bolnicu. Policija uhitila ženu za koju sumnjaju da ga je pokušala ubiti

Nakon što su se potukli, sudionici su se razdvojili, a policija je, kaže, došla u roku od pet minuta i rastjerala okupljene.

Iz PU zagrebačke su nam potvrdili informaciju. Ozlijeđenih, kažu, nije bilo.

''Imali smo zaprimljenu dojavu noćas oko dva sata. Dolaskom na mjesto događaja nismo utvrdili elemente prekršaja ili kaznenog djela. Dolaskom nismo zatekli niti ozlijeđene osobe niti bilo što slično, ali se nastavlja utvrđivanje okolnosti'', naveli su.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene