Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prosvjed pravosudnih djelatnika

Policija objavila: Nitko nije tražio intervenciju, postupali smo po protokolu

Prosvjed pravosudnih djelatnika
Prosvjed pravosudnih djelatnika Foto: Damir Krajac/Cropix
Iz policije su objasnili kako se specijalna policija povukla čim je utvrđeno da se radi o neprijavljenom prosvjedu pravosudnih djelatnika.

Dvjestotinjak pravosudnih djelatnika je uz zviždanje prošlo pored zgrade NSK nakon sjednice Vlade na kojoj je donesena odluka o umanjenju njihovih plaća i dodataka za vrijeme štrajka, koji je počeo 5. lipnja.

Pročitajte i ovo Ministar Božinović na požarištu - 3 VATRA SE VIŠE NE ŠIRI FOTO/VIDEO Gorjele kuće, četiri osobe lakše ozlijeđene: Božinović otkrio kolika je šteta, vatrogasci će dežurati cijelu noć

Uz redovno policijsko osiguranje, uobičajeno tijekom sjednica vlade, na platou ispred NSK bili su i pripadnici specijalne policije.

 

Reagirajući na medijske napise "kojima se zlonamjerno komentira nazočnost policijskih službenika", oglasila se i zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Ministar Davor Filipović AFERA U HEP-U Šef HROTE-a otkrio tko je kupio jeftini plin. Na Odboru kaos i uvrede: "Pi*do jedna!", "Ako ste vi domoljub, ja sam vehabija!"

 

"Od svih policijskih jedinica, najbliže lokaciji za koju je zatražena ispomoć našli su se pripadnici Jedinice specijalne i interventne policije. Čim je utvrđeno da se radi o neprijavljenom prosvjedu pravosudnih djelatnika, policijski službenici koji su stigli na ispomoć su se povukli s navedene lokacije jer nije postojala potreba za njihovom daljnjom nazočnošću. Stoga nije niti bilo postupanja policije”, priopćila je zagrebačka policija.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene