Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jeste li što vidjeli?

Policija i sin poginulog traže svjedoke strašne nesreće na obilaznici: ''Zabio se punom brzinom u njega''

Nesreća na obilaznici
Nesreća na obilaznici Foto: Tomislav Kluk/Facebook
Zagrebačka policija i sin poginulog u strašnoj nesreći koja se u utorak dogodila na zagrebačkoj obilaznici traže svjedoke. Sin je za DNEVNIK.hr otkrio da je dobio informaciju od jednog svjedoka.

"Javio mi se jedan vozač...", počeo je za DNEVNIK.hr sin poginulog muškarca Tomislav Kluk jedva zadržavajući suze. "Rekao je da je bio ispred kobnog kamiona. Tata je tad bio ispred kombija, a kamion se punom brzinom, bez kočenja, direktno zabio u njega", tiho je prepričao potreseni sin, koji čeka istinu o tragičnoj sudbini svoga 63-godišnjeg oca. 

Nesreća na obilaznici Nesreća na obilaznici Foto: Tomislav Kluk/Facebook

''Odvukao ga je 500 metara dalje'', dodao je. Sin navodi da je otac stao kombijem na zaustavnu traku kako bi popravio nešto na kombiju, a onda se dogodila tragedija. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije imao vozačku dozvolu Pijan s tri promila skrivio prometnu nesreću, na automobil postavio karton umjesto registracije

Ispričao je da je danas bio na policiji, no nisu imali informacije o tome što se dogodilo, već su mu samo potvrdili da je istraga u tijeku. Tijelo je prevezeno na obdukciju.

Tomislav Kluk preko društvene mreže traži svjedoke, a dao nam je dozvolu za objavu fotografija koje pokazuju razmjere strašne nesreće.

U utorak, 10. listopada u 14:16 na autocesti A3, dionica prometni čvor Jakuševec – prometni čvor Kosnica, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teretni automobil s priključnim vozilom naletio na pješaka koji je prethodno upravljao teretnim automobilom dok se u trenutku prometne nesreće nalazio na prometnoj traci za zaustavljanje vozila u nuždi. U prometnoj nesreći smrtno je stradao pješak, izvijestila je zagrebačka policija koja također traži svjedoke.

Pročitajte i ovo rat na Bliskom istoku RATNO LUDILO VELIKA FOTOGALERIJA Ovako danas izgleda sumanutost rata na Bliskom istoku: Posvuda su tijela u vrećama, Gaza je sravnjena sa zemljom

Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće pozivaju svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530 870 ili 192.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene