Migranti, ilustracija
Migranti, ilustracija Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Policajci PP Glina su tijekom nadzora državne granice pronašli 15 stranih državljana. Muškarci su bili ozlijeđeni i imali su ubodne rane tvrdeći da su ih napali Pakistanci.


Policajci su pronašli 15 stranih državljana, odnosno šest muškaraca, pet žena i četvero djece. Dvojica muškaraca i jedna trudnica su se žalili na bolove.

Muškarci su ozlijeđeni i imaju ubodne rane. Nakon što su im policajci pružili prvu pomoć, prebačeni su u sisačku Opću bolnicu.

Rekli su u razgovoru s policijom da ih je u šumi na njima nepoznatoj lokaciji fizički napala grupa Pakistanaca i da su im ukrali mobitele i druge osobne stvari.

Marijan Burić za Dnevnik Nove TV - 1 Od danas na snazi nova pravila za ulazak u Hrvatsku: Postoji nekoliko uvjeta, ali i rješenje ako ih ne ispunjavate

Migranti iz kampa Lipa Migrantica tvrdi da su je seksualno zlostavljali hrvatski policajci: "Izvukao je nož i stavio mi ga na vrat"

''U odnosu na ostale članove ove grupe policijski službenici nastavljaju daljnje postupanje kako bi utvrdili sve okolnosti ozljeđivanja dvojice muškaraca te prikupili sve relevantne činjenice vezane za ovaj događaj, kao i način njihovog ulaska u Republiku Hrvatsku'', priopćili su iz PU Sisačko-moslavačke.