Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još i to...

Mečenčani u strahu od rupa koje su se otvorile u tlu, ima ih više od 10: "U svakom trenutku nečija kuća može propasti! Kako ćemo to izdržati, ne znam..."

Aktualno Galerija Stanovnik Mečenčana o rupama Stanovnik Mečenčana o rupama Foto: DNEVNIK.hr Rupa u Mečenčanima Rupa u Mečenčanima Foto: DNEVNIK.hr Rupa u Mečenčanima - 1 Rupa u Mečenčanima - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Rupa u Mečenčanima - 2 Galerija 1/4 >>
Pokraj Petrinje, u naselju Mečenčani stvaraju se goleme rupe u tlu. Dosad ih ima više od 10, a najveća je širine 20 metara.

Nakon razornog potresa, u naselju Mečenčani pokraj Petrinje, stvaraju se goleme rupe u tlu. Rupe se šire iz sata u sat. Jedna rupa širine je oko 20 metara, a dubine najmanje pet metara do vode. No to nije jedina rupa u selu, ima ih još 9.

Pročitajte i ovo Blagi potres 1,2 po Richteru Slabi potres zatresao područje oko Bedekovčine: Neki su se našalili pa to povezali s Baby Lasagnom Andrej Plenković u Petrinji - 3 Tri godine od potresa Plenković poručio da HDZ-ovci nisu lopovi: "To je najgluplja i najnetočnija imbecilna teza"

Stjepan Cvitkušić iz Mečečana kaže kako se rupa od ponoći proširila po dužini pet metara, a u širini metar i pol i s druge strane dva metra.

"Pojavile su se još četiri rupe, manjeg promjera, ali i ova velika je bila manjeg promjera pa se proširila. To je sve blizu kuća i narod strahuje. U svakom trenutku nečija kuća može propasti. Imamo već dvije kuće iz kojih su se stanovnici morali odseliti.

Dolaze stalno stručnjaci, no imamo i drugih problema zbog potresa. Renoviramo i obnavljamo. Ne može se svatko naći u situaciji da s njima razgovara. Nikakve prave informacije nemamo osim od vas medija, preko televizije.

Jedni kažu da zatrpamo, drugi kažu da pratimo situaciju. Mogu reći da loše spavamo, od kada se to pojavilo pored naših kuća, još gore od potresa. Kako ćemo izdržati, ja ne znam", rekao je Cvitkušić.  

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene