Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Saslušanje je u utorak

VIDEO Pojavila se još jedna snimka prije eksplozije u kojoj je poginuo ruski bloger: Baca novo svjetlo na cijelu situaciju

Darja Trepova
Darja Trepova Foto: Platforma X
Društvenim mrežama kruži novi video koji prikazuje goste kafića i Vladlena Tatarskog nekoliko trenutaka prije same eksplozije.

Pojavila se nova snimka koja prikazuje posljednje trenutke prije eksplozije u kafiću u kojem je ubijen Vladlen Tatarski.  

Na snimci se vidi da Darja Trepova, koja je privedena zbog sumnje da je sudjelovala u napadu na Tatarskog, sjedi za jednim od stolova u kafiću. Nakon što je Tatarskom uručen kipić u kojem je bila skrivena bomba, Trepovu su pozvali da sjedne nedaleko od Tatarskog. Sam trenutak eksplozije na snimci se ne vidi, ali se čuju zvukovi.

U sljedećem kadru vide se ljudi ispred kafića, a među njima je Trepova, na kojoj nisu vidljive ozljede. Još uvijek nije poznato na koji je način aktivirana bomba u kipiću, a nejasno je i je li Trepova uopće znala što se u njemu nalazi. 

 

 

Novinar Leonid Rogozin na svojem je profilu na Twitteru pokušao objasniti cijelu situaciju. 

"Tatarski je pozvao Trepovu da sjedne kraj njega, na što je ona pristala i sjela samo nekoliko metara od eksploziva."

Rogozin je rekao da bi osoba morala biti luda da sjedne tako blizu epicentra eksplozije znajući da će predmet svakog trenutka eksplodirati.

 

 

Pročitajte i ovo Darja Trepova eksplozija u kafiću VIDEO Rusi objavili mučnu snimku ispitivanja zbog ubojstva Putinova blogera: "Tko ti je dao figuricu?"

Pročitajte i ovo Vladlen Tatarski Bomba u kafiću Rusi tvrde: "Znamo tko stoji iza napada na Vladlena Tatarskog"

Poznati ruski ratni bloger i propagandist Vladlen Tatarski ubijen je nakon što mu je u ruci eksplodirao kipić, a osim njega ozlijeđeno je oko 30 ljudi. Napad se dogodio u nedjelju u Sankt-Peterburgu u kafiću koji je bio u vlasništvu Jevgenija Prigožina, vođe grupe Wagner. Još nije potvrđeno tko je odgovoran za ovaj napad, no glavna osumnjičena je 26-godišnja Darja Trepova.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene